24 Eylül 2011 Cumartesi

Pastırmalı et sarma By Damacana Su Bayiliği

Damacana Su Bayiliği Alın : 10.000 Damacana Hibe Su + Bedava Demirbaş Damacana + Reklam Malzemeleri + Sebil Desteği + 0.59 TL Dolum Ücreti = Hemen Ara 0 532 212 07 46
6 kişilik

Malzemeler

6 parça biftek1five adet pastırma4 adet domates2 çorba kaşığı tereyağı2 su bardağı su, tuz, karabiberKürdanYapılışı: Etleri tuz ve biberleyin. Ortalarına pastırmaları koyup rulo şeklinde sarıp kürdanla tutturun. Tereyağını tavaya koyup etleri iyice kızartın. Üzerine rendelenmiş domates ya da salça ekleyin ve sıcak suyla kapağı kapalı 15 dakika pişirin.

Sebzeli kiş

8 kişilik

MalzemelerHamur için:2 su bardağı un100 gram tereyağı1 çay kaşığı tuzYarım çay bardağı suİçi için: 1 adet havuç1 adet kabak1 adet dolmalık biber1 çorba kaşığı tereyağı2 adet yumurta1 su bardağı süt2 çorba kaşığı unYapılışı: Bir kapta hamur malzemesini karıştırıp iyice yoğurun. Yağlanmış bir tart kalıbına hamuru döşeyin. İçi için; havuç, kabak ve dolmalık biberleri küp doğrayın. 1 çorba kaşığı tereyağında doğranmış sebzeleri 5 dakika sote edip, hamurun üzerine yayın. Bir kasede yumurta, süt, un veya nişastayı çırpın. Yumurtalı karışımı sebzelerin üzerine dökün. Önceden ısıtılmış TWO HUNDRED derece fırında 25 dakika pişirin. Sıcak sıcak servis edin.

Çikolatalı kek

8 kişilik

Malzemeler3 adet yumurta1 su bardağı tozşekerBir buçuk çay bardağı sıvıyağBir buçuk çay bardağı su2 su bardağı un3 çorba kaşığı kakao 1 çay kaşığı  tarçın1 paket kabartma tozu1 paket vanilyaPeynir sosu için: Yarım çay bardağı krema2 paket (80’er gramlık) beyaz çikolata1 paket labne peyniri Yapılışı: Yumurta ve tozşekeri bir kaba alıp iyice çırpın. Üzerine sıvıyağ ve su ekleyip çırpmaya devam edin. Daha sonra un, kakao, mahlep, zencefil, tarçın, kabartma tozu ve vanilya ekleyin. Hazırladığınız hamuru yağlanmış ve unlanmış bir kek kalıbına ya da küçük kalıplara dökün. Önceden ısıtılmış ONE HUNDRED NINETY derece fırında 35 dakika pişirin. Sosu için; kremayı küçük bir tavaya alıp kaynama noktasına getirin. Ocaktan alıp rendelenmiş beyaz çikolata ve labne peyniri ilave edip karıştırın. Sos ılınınca krema torbasına alın. Kekin üzerine şeritler halinde gezdirin. Nar taneleri ve nane yaprakları ile süsleyin.

Karışık salata6 kişilik

Malzemeler1 adet büyük boy havuç4-5 yaprak kırmızı lahana4-5 yaprak beyaz lahana300 gram brokoli1 adet domates1’er tatlı kaşığı zeytinyağı, limon suyu ve balzamik sirkeTuz, kekikYapılışı: Derin bir salata kasesine havucu rendeleyin. Kırmızı ve beyaz lahana yapraklarını yıkadıktan sonra süzüp, incecik kıyın. Brokoliyi çiçeklerine ayırın ve yıkayıp, süzün. Diğer sebzelerle birlikte havuca ekleyin. Küp doğranmış domatesi de kattıktan sonra tuz ve kekiğini ayarlayıp, bütün malzemeyi karıştırın. Bir kasede zeytinyağı, limon suyu ve balzamik sirkeyi karıştırıp, salatanın üzerine gezdirin. Tatların birbirine geçmesi için buzdolabında yarım saat bekletin. Hamsili ekmek

8 kişilik

Malzemeler400 gram kılçıkları ayıklanmış hamsi6 dal taze soğan2 adet yumurtaYarım demet maydanozYarım demet dereotu1 paket kabartma tozu2 su bardağı un1 su bardağı mısır unu1 çay bardağı sıvı yağıYapılışı: Yumurtaları çırpın. İnce kıyılmış taze soğan, maydanoz ve dere otunu içine katıp karıştırın. Üzerine sıvıyağ, mısır unu,  customary unu ve kabartma tozunu koyup çırpmaya devam edin. En son kılçıkları ayıklanmış ve ince doğranmış hamsiyi içine ekleyip küçük kek kalıplara ya da düz bir kek kalıbına dökün. Önceden ısıtılan 2 HUNDRED derecelik fırında pişirin. Sıcak olarak ikram edin.  Hayatın anlamının sırrıEski zamanlarda bir adam hayatın anlamının ne olduğuna takmış kafayı. Bulduğu hiçbir cevap ona yeterli gelmemeye başlamış. Başkalarına sormaya karar vermiş. Fakat aldığı cevaplar yine yetmemiş adama. 'Mutlaka bir cevap olmalı' diyormuş.

Köy, kasaba, ülke dolaşıp sonunda yaşlı bir bilgenin yaşadığını ve kendisine cevap verebileceğini öğrenmiş.Çok zor bir yolculuk sonunda bilgenin yaşadığı eve ulaşmış adam. Kapıdan içeri girmiş ve bilgeye hayatının anlamının ne olduğunu sormuş.

Bilge,

"Sana bunun cevabını söylerim ama önce bir sınavdan geçmen gerekiyor" demiş.

Adam kabul etmiş .

Bilge bir çay kaşığı vermiş adamın eline ve içine de silme zeytinyağı doldurmuş.

''Şimdi çık ve bahçede bir tur at, tekrar buraya gel. Yalnız dikkat et kaşıktaki zeytinyağı eksilmesin.

Eğer bir damla eksilirse kaybedersin" diye uyarmış.

Adam gözü çay kaşığında bahçeyi turlayıp gelmiş. Bilge bakmış,

"Evet kaşıkta yağ eksilmemiş. Peki bahçe nasıldı" diye sormuş.

Adam şaşkın,

"Ama ben kaşıktan başka bir yere bakmadım ki'' demiş.

Bilge de ''Şimdi tekrar bahçeyi dolaş kaşık yine elinde olacak ama bahçeyi inceleyip gel" uyarısı yapmış.

Adam tekrar bahçeye çıkmış.

Gördüğü güzellikler büyülemiş adamı, muhteşem bir bahçeymiş çünkü.

Geri geldiğinde bilge,

''Bahçe nasıldı" diye sormuş.

Adam gördüğü güzellikler karşısında büyülendiğini anlatmış. Bilge gülerek "Ama kaşıkta hiç yağ kalmamış" demiş ve eklemiş ''Hayat senin bakışınla anlam kazanır. Ya sadece bir noktayı görürsün, hayatın akıp gider sen farkına varmazsın ya da görebileceklerin tam ortasında hayatı yaşarsın. Akıp giden zamanın anlam kazanır."Ne kadar güzel bir bakış acısı değil mi? Hayatımız anlamı bizim bakışlarımızda gizli. İş, güç, koşuşturma, ev, çoluk çocuk ne olacak halim demeyin. Hayatın güzelliklerini de kaçırmayın...

Boş verin kaşıkta yağ kalmasın.

Afiyet, bal, hayatınız şeker olsun...

Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

Yüksek Cinsel Performans İçin Doğal Bitkisel Ürünler : Veznedar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder