22 Eylül 2011 Perşembe

Cevizli fincan keki By Damacana Su Bayiliği

Damacana Su Bayiliği Alın : 10.000 Damacana Hibe Su + Bedava Demirbaş Damacana + Reklam Malzemeleri + Sebil Desteği + 0.59 TL Dolum Ücreti = Hemen Ara 0 532 212 07 46
Malzemeler (8 kişilik)

3 adet yumurta 1 subardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 su bardağı un 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 1 çaybardağı kıyılmış ceviz içi 1 tatlı kaşığı tereyağıYapılışı: Derin bir kabın içine yumurtaları kırın. İyice çırpın üzerine şekeri koyup çırpmaya devam edin. Süt, sıvı yağ, un, kabartma tozu, vanilya ve kıyılmış cevizi de ilave edip karıştırın. Fincanları tereyağı ile yağlayıp biraz un serpin ve karışımı içlerine paylaştırın. A HUNDRED AND SEVENTY derecedeki fırında 1five dakika pişirip çıkartın. 5 dakika dinlendirip servis yapın.

'Bir kahkaha bir pirzola’"Neşe ruhun gıdasıdır’ derler ya artık bilimsel açıklamalar bu konuları doğruluyor. Neşeli olmak, hayata pozitif bakmak, sağlıklı olmak için yiyip içtiklerimiz de önemli. Üzüntüden sararıp solan, sıkıntıdan ne bulursa yiyip obez olan insanlar var. Aslında ruh halimizin yeme alışkanlığımızı nasıl etkilediği ortada. Depresyon deniyor aslında bu ruh halimize. Bu durum bedenimizi o kadar kötü yönde etkiliyormuş ki. Bence üzüntünün vücudumuzda yaptığı hastalıkları yazıp buzdolabımızın kapısına koymalıyız. Her okuduğumuzda kendimize gelmeliyiz. Bakın kahkahasız yaşamak insana neler yapıyor:

* Kalp hastalıklarına sebep oluyor.

* Sigaraya daha çok bağımlı yapıyor.

* Yüksek tansiyon.

* Aşırı kilo ya da aşırı zayıflık.

* Şeker hastası.

Bence tümbu hastalıklarla içimizdeki yapıcı güçle çok rahat başa çıkabiliriz. Pozitif düşünmek için dünyaya ve başka insanlara yönelik düşüncelerinizi gözden geçirin. Evet bu dünyada terslikler var amagüzellikler de var. Bana sorarsanız çoğunlukla insanlar iyi. Bu dünyada yaşamaya değer çok şey var. Çocuklarımıza da kendimize de olumlu ve teşvik edici, destekleyici, güçlendirici olmalıyız... Ben dimension inanıyorum, harikasınız biliyorum. Kanser olanlara yedikleri içtiklerinin yanında moralle hastalıklarını yenebileceklerini de öğretiyorlar. Üzüntünün, kederin yıprattığını, bir kahkaha iki öpücük silip süpürüyor. Bir kitapta okumuştum. Gidiş-dönüş tarihleri belirlenmiş uçak biletleri gibi, doğumve ölüm belki elimizde değil ama o yolculuğu daha anlamlı ve sağlıklı geçirebilmek elimizde. Bilim adamları, insan hayatını uzatmanın yollarını araştırırken, bizlerin de yapabileceği bir şey var: Pozitif düşünmek, gevşemeyi öğrenmek, bize negatif enerji yükleyen durumlardan ve insanlardan uzak kalmak, hayatımızı anlamlı kılan bir uğraş içinde bulunmak. Kendimize inanmak, bol bol gülmek. Değişim ancak biz istersek başlar. Afiyet, bol kahkaha olsun…

Elif Korkmazel

Sebzeli balık

Malzemeler (2 kişilik)1adet levrek fileto 1adet patates 1adet havuç 1adet soğan 2adet defne yaprağı 1 çaykaşığıköri 1 çorbakaşığı tereyağı four subardağı su 1 çorba kaşığı unYapılışı: Tencereye balık, irice doğranmış soğan, patates, havuç, defne yaprağı ve suyu koyup 15 dakika kaynatın. Balığı, patates ve havuçları süzgeçle bir tabağa alın. Un ve tereyağını kavurduktan sonra tencerede kalan sudan üzerine ekleyerek bir bulamaç yapın ve ayırdığınız balık ve sebzelerin üzerine ekleyip afiyetle yiyin.

İçli köfte

Malzemeler

(6 kişilik)1 su bardağıince bulgur 1 su bardağıun 1 yemek kaşığıbiber salçası 1 tatlıkaşığıtuz İçiiçin: Yarım kilo kıyma 1adet soğan 1yemekkaşığı domatessalçası 2 çorbakaşığıtereyağı 10 adet ceviziçi Tuz ve karabiberYapılışı: Bulgur, un, tuz, salça ve az suyu derin bir kapta macun kıvamına gelinceye kadar yoğurun. Tavada kıyma, salça, tereyağı, kıyılmış soğanla beraber 10 dakika pişirip soğutun. İçine ceviz ve baharat ekleyip bu içmalzemeyi de ceviz büyüklüğünde best yapıp ortasını oyduğunuz bulgurlu karışımın içine ilave edin. Sonra kapatıp kızgın yağda kızartın. Limon dilimleriyle servis edin.

Peynirli salataMalzemeler (FOUR kişilik)1adet yufka 2 HUNDRED gramAkdeniz yeşillikleri 1adet limon four çorba kaşığı nar ekşisi 6 çorbakaşığı zeytinyağı ONE HUNDRED gramtulum peyniri 3 çorbakaşığı labne 15 adet zeytinYapılışı: Yeşillikleri yıkayıp süzün, loru ve labneyi bir yerde karıştırıp best şekline getirip buzdolabında five dakika bekletin. Yufkadan çanak yapmak isterseniz yuvarlak şeklinde kesip kızgın yağda kızartın ve sonra soğutun. Yeşillikleri limon suyu, zeytinyağı ve nar ekşisi ile karıştırıp kızartılmış yufka çanaklarının içine koyun. Üzerini peynir topları ve zeytinlerle süsleyin.

Damacana Su Bayiliği Alın :
1- 10.000 Damacana Su Bedava
2- 19 litre Damacana Dolumlar 0.59 TL
3- Bedava demirbaş damacana
4- Full Sebil ve Pompa desteği
5- Full reklam masrafları desteği
6- Tabela , cam ve araç giydirme
Damacana Su Fabrikalarımız:
1- Akdamla Su 2- Damak Su 3- Uludağ Su
Su Bayiliği Başvurusu: 0 532 212 07 46

Yüksek Cinsel Performans İçin Doğal Bitkisel Ürünler : Veznedar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder